Welkom op de website van Boerboom Taxaties

taxateur voor de regio Eindhoven, Veldhoven, Best

Taxatie

Ons buro maakt alleen gebruik van gecertificeerde makelaars en taxateurs. Wij kunnen u een taxatie aanbieden tegen aanzienlijk lagere kosten dan andere taxateurs. Uw taxatie verzorgen wij objectief en goedkoop.

Dit kunnen wij bewerkstelligen door onze kleinschaligheid en flexibiliteit van werken. Door de kennis en ervaring van de taxateur komt de kwaliteit van de taxatie absoluut niet in het geding.

Wij verrichten niet alleen taxaties voor particuliere woningen en boerderijwoningen, maar zijn tevens actief op de markt van bedrijfspanden en agrarische projecten. Oog voor detail en goede kennis van de regio leiden bij ons tot een kwalitatief uitstekende taxatie.

Wat kunt u van ons verwachten?

  1. Een professionele taxatie uitgevoerd door een Register taxateur.
  2. Uitgebreide kennis van de regionale markt, globaal ten zuiden van de lijn Tilburg, Veghel en Helmond. Bekijk een overzicht van de plaatsen.
  3. Lage kosten.

Ook niet te veel betalen voor uw taxatie? Neem direct contact met ons op!

Aankoopbegeleiding

Begeleiding van aankoop door een goed deskundig, betrouwbaar en onafhankelijk totaal advies. Enkele jaren als makelaar gewerkt voor een hoofdzakelijk agrarisch makelaarskantoor. Daarna als zelfstandig taxateur met hoofdzakelijk taxaties van woningen, MKB en agrarische objecten.

Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u gebruik maken van het online contactformulier voor aankoopbegeleiding.

Vraag direct aankoopbegeleiding aan